Για νέους, μπερδεμένους, παλιμπαιδίζοντες, κατα φαντασίαν ώριμους και ξερόλες, όπως εγώ.
. . . . .
Ναι, αποσιωπητικά! Τι σόι γυναίκα θα ήμουν χωρίς αποσιωπητικά??

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η μεγαλύτερη (?) προδοσία της ιστορίας

   Παρακολουθούσα, με συγκίνηση δεν κρύβω, ένα ντοκιμαντερ για την ζωή της Κάλλας. Βλέπετε που το πάω, έτσι? Όσοι σκεφτήκατε όχι, είστε ντιπ χαζοί αλλά δε βαριέσαι...η νοημοσύνη του κοινού έχει πέσει -αν υποθέσουμε οτι ήταν υψηλότερη ποτέ- και με αυτή θα πορευτούμε...
   Τι έλεγα?? Α ναι! Για μια απο τις μεγαλύτερες προδοσίες της ιστορίας. Να μην είμεθα κι απόλυτοι.


   Βλέποντας λοιπόν μια Γυναίκα σαν την Κάλλας, να ερωτεύεται
 με τον (φτου κακά!) Ωνάση, θα θεωρούσε κανείς οτι η
 ιστορία θα εξελισσόταν ως εξής:
               ... Είτε το παραμύθι τους θα τέλειωνε αισίως,
... είτε θα ζούσαν ένα βεζούβειο πάθος και όταν αυτό (μετά απο μάξιμουμ 2 χρόνια, αποδεδειγμένο) θα ξεφούσκωνε, θα οδηγιόσαντο με ομηρικούς καυγάδες αργά ή γρήγορα σε ένα όχι και τόσο αίσιο τέλος.


   Σίγουρα κανείς λογικός άνθρωπος δεν φανταζόταν αυτό που έγινε!!!




   Αντιλαμβανόμενη το ΜΕΓΕΘΟΣ της αλαζονείας του Ωνάση που τον οδήγησε στην άφρονα επιλογή του, απλά ανατριχιάζω. Ιτ γκιβς μι δε τσιλς/κριπς, πως το λενε? Αίσχος!
   Θέλοντας να αποδείξει στους πάντες και στον εαυτό του οτι ΜΠΟΡΕΙ, πήγε και παντρεύτηκε την πιο διάσημη χήρα, τη γυναίκα που δε θα σκεφτόταν ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ να τολμήσει να αλλάξει το επώνυμό της με το δικό του.
   ......ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕ! ! !
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝ' Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!!
Δεν του φταναν οι γκόμενες που 'χε!


   Περιττό να πω οτι η Κάλλας, όντας μια πιστή Πηνελόπη και σταθερή σε αυτό που θεωρούσε ηθικό, μόλις ερωτεύτηκε τον Ωνάση, χώρισε τον τότε άντρα της Μενεγκίνι.
  Έμεινε σαν δεσμός του Ωνάση αρκετά χρόνια -5 νομίζω-, συνέχισε για άλλα 2 γνωρίζοντας οτι την απατάει με άλλες (της ΑΔΕΡΦΉΣ ΤΗΣ ΤΖΑΚΙ συμπεριλαμβανομένης) και όταν αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις τους σε βαθμό τέτοιο που να θεωρήσει το γάμο το επόμενο βήμα, τα παράτησε όλα και πήρε την ελληνική υπηκοότητα για να τον παντρευτεί. Αφού είχε αποβάλλει και το παιδί του!


    Σ'αυτήν ακριβώς τη φάση βρίσκει ο Ωνάσης να παντρευτεί την Τζάκι Κένεντυ!!
Να χαρώ εγώ νύφη!!!!!!!








                      Σίριουσλι τώρα Ωνάση, άφησες αυτό.....
  

                                       ....... γι'αυτό???????


    ....... Δηλαδή προτίμησες μια ποντικομούρα, σαφρακιασμένη, που 'ταν σαν κολλημένο απο την αφαγία, διάσημη επειδή το μουνί της πέταξε δυό μπάσταρδα του Κέννεντυ και πέραν αυτού τίποτε άλλο δεν προσέφερε στην κοινωνία παρά μόνον τη μόδα των τεράστιων μυγέ γυαλιών, και που μέχρι κι ο Κέννεντι την κεράτωνε αβέρτα???......
 ....Αντι για μιαν όμορφη (δεν δέχομαι ΚΟΒΕΝΤΑ επ αυτού) γυναίκα, διάσημη με την αξία της, και με ένα τεράστιο έργο στην πλάτη της που έμεινε ανεξήτιλο???......


Πραγματικά, ΔΕΝ καταλαβαίνω...


         ......ΠΟΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ???






    Aκόμα και σαν μεσήλικας, η Κάλλας έριχνε στα πεταχτά αυτιά της ποντικομαμής που παντρεύτηκε τους 2 πιο δυνατούς άντρες της εποχής της:












Η Κάλλας στα 50 παρα κάτι...














Και η Τζάκι στα 70κάτι (ΟΚ, έκλεψα στην ηλικία αλλά δεν έχει να λέει. Κοίτα φάτσα! ΟΥΣΤ.)


   Και για άσσο στο μανίκι φύλαξα την αδιαφιλονίκητη ηθική της Κάλλας που το τσουλί η Τζάκι (ΦΤΟΥ, ΣΚΑΤΑ!) δεν είχε ούτε ακουστά απο το κωλόσπιτο στο Μπρονξ που σκατά μεγάλωσε γαμώ το σπίτι της.


   Η Κάλλας μπορεί να κατηγορήθηκε (απο κακογ... λεσβίες φεμινίστριες πάω στοίχημα) για μεσοαστισμό, οτι ήταν δηλαδή μια γυναίκα αφοσιωμένη στον άντρα της και ήθελε τα πάντα να είναι τακτοποιημένα και τέλεια στη δουλειά της.
 Αλλά, όπως είχε πει και η ίδια, το μοντέλο της Κάρμεν, της πολυγαμικής γυναίκας δηλαδή, δεν ήταν σύμφωνο με αυτήν. Θεωρούσε την πολυγαμία αναγκαίο κακό ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. Τελεία.
 Όταν ανακάλυψε οτι ο Ωνάσης την κεράτωνε, αυτός της πρότεινε να κάνει κι αυτή το ίδιο!!
 Φυσικά όμως, αυτή δεν το έκανε. Προς τιμήν της.
 Γι'αυτό και ήταν Κυρία.
 Ντίβα, απ'τις λίγες.
   Τέτοιας μορφής ηθική δεν έχει να επιδείξει η Ζακλιν Μπουβιέ (η Τζάκι ντε!). Μόνο καθωσπρεπεισμό όταν την κεράτωνε ο Κενεντι με την Μονρόε, όταν τον κήδεψε, όταν ξαναπαντρεύτηκε.


                Η μια ήταν ΚΙΟΥΡΙΑ κι η άλλη ΚΥΡΙΑ.


   Τον Αριστοτέλη Ωνάση, για κάποιο λόγο τον καταλαβαίνω. Είχε πολύ μεγάλο πέος για να το αφησει αδιαφήμιστο. 
   Όταν όμως η Νέμεσις του χτύπησε την πόρτα, η αμύθητη περιουσία του δεν τον  βοήθησε στο να μη χάσει τον γιό του, συνεχιστή του βαρύγδουπου πέους του. Ήρθε και η αναπόφευκτη αρρώστια λόγω θλίψης και το τεράστιο πέος του πια μαράζωσε. Οπότε πλήρωσε βαρύ τίμημα για την υπέρμετρη αλαζονεία του.
   Ακόμα κι εκεί, η Κάλλας του στάθηκε στο νεκροκρέβατο, ενώ η Τζάκι αγόραζε ταγιέρ και γάντια, μπας και μείνει στην ιστορία και για κανέναν άλλο λόγο πλην του μουνιού της το χαβά.


   Όπως καταλαβαίνετε, μια άφεση δικαιούται ο έρμος μετά απ'ό,τι πέρασε. Είχε το πέος του. Ήταν άντρας. Και πλούσιος. Ήθελε να αποδεικνύει οτι μπορούσε τα πάντα και ήταν και πολυγαμικός. ΟΚ. Το δέχομαι βρε αδερφέ.


    Την Τζάκι όμως δεν μπορώ να την δικαιολογήσω με τίποτα!!!
Παντρεύτηκε τον μαϊμουδοφόρο τον Κέννεντυ και ταιριάζανε απόλυτα. Έγινε η πιο διάσημη χήρα. Λεφτά είχε. Παιδιά είχε. Δόξα είχε. Τιμές είχε. Φουστάνια είχε. Ταγιέρ είχε. Μυγέ γυαλια είχε. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΩΝΑΣΗ???????? Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ? ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΨΩ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ. Μωρε καλά της κάνανε και την κερατώνανε όλοι της οι άντρες με πολύ πιο κουκλάρες, αααααααααααααχχ, πόσο το φχαριστήθηκα!!!


σκατά στα μούτρα σου μωρή πιρόγα. Πόρνη πολυτελείας ποτισμένη στον καθωσπρεπισμό.







   Για κατακλείδα (που όπως έχω πει μου θυμίζει κλειτορίδα και πάντα βρίσκω οτι έχει σχέση με τις ιστορίες μου), ακόμα και στη μόδα αν τις συγκρίνεις, το μόνο "καλό" άλλωστε (γκουχ-γκετ ε λάιφ-γκουχ) που άφησε παρακαταθήκη η λεγάμενη, πάλι βρίσκω την Κάλλας πολύ πιο κλασσική, διαχρονική, εντυπωσιακή, θυληκή και με αρχοντιά. Δείτε και με τα μάτια σας:


η μόδα που λάνσαρε το ξόανο

Απορώ πως δεν σου άφησαν λακούβα στη μύτη τα γυαλιά. Απορώ.


Και η Κάλλας:







             Αλλά η καλύτερη φωτογραφία είναι μακράν αυτη!!






   Μαλάκω Τζάκι, οι αντίζηλες σου! Σκίασε τα μάτια σου μην τυφλωθείς και μην ξαναβγεις απ'το σπίτι! σταδιάλα, χάϊδω...


3 σχόλια:

  1. Άι λαβ δι μπλογκ! Γράφε πιο συχνά από κάθε μέρα, μπορείς; Και, θυμίσου, δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oso sapio perimenei kaneis apo sena!!
    Vgale tin epalithesi lektikou keimenou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ω Θεέ μου δεν υπάρχει αυτό το πόστ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έριξαν δυο πενιές οι