Για νέους, μπερδεμένους, παλιμπαιδίζοντες, κατα φαντασίαν ώριμους και ξερόλες, όπως εγώ.
. . . . .
Ναι, αποσιωπητικά! Τι σόι γυναίκα θα ήμουν χωρίς αποσιωπητικά??

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πρελούδιο για μια περίοδο

Ακολουθεί πλήρης αποκαθήλωση της αντρίλας που τόσο διαφημίζω.


Aν τώρα μας κλείσουν το σάιτ λόγω εξαπάτησης του κοινού, τι να κάνομε κυρίες και κύριοι!! Επωμίζομαι όλη την ευθύνη. Σαν ΑΝΤΡΑΣ!!



Ξεκινάμε (λυπημένο βιολάκι για υπόκρουση...adagio, piano, lacrimoso & vagamente)
 
      Τελευταία μπήκα στη χρονοκάψουλα και ξαναγύρισα στο λύκειο. Και πιο συγκεκριμένα, στους κοριτσίστικους καβγάδες για γελοίοιους λόγους (το γελοίους με τόνο Κατερίνας Χέλμη, στο "Η Αγάπη μας", όταν τρώει τη χαστούκα απ'τον Παπαμιχαηλ).
  Κάναμε πρεμιέρα με τις "Υστεριάζουσες", συνεχίσαμε με το "Και μετά σιωπή", η δραματουργία αυξήθηκε κατακόρυφα με δακρύβρεχτους μονολόγους προδοσίας και δριμύ "Κατηγορώ" και στο τέλος, τα all time classic αιωνίως και πάντων των αιώνων αμην ΜΟΥΤΡΑ!!!!!!  Ω  sweet Jesus... Aυτά που απεχθάνομαι, που πολεμώ με νύχια και με δόντια και με ψυχαναλυτές, ε, Σ'ΑΥΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑ (καλή είμαι κι εγώ). Απο την φύσιν φυγειν αδύνατον!!!
Κι αφού γυναικουλίασα και έγκωσα στο δράμα, συνειδητοποιώ οτι είναι πολύ πιθανόν να συνεχιστούν εφ'όρου ζωής εαν δε βάλω μυαλό. Έτσι είναι, όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα...(μικρή κορύφωση του βιολού, rubando και ritenutto)

      Φαντάσου έναν σοφό άνθρωπο (το στερεότυπο τον θέλει άντρα, πάνω απο τη μέση ηλικία, να κάθεται σε μια πολυθρόνα, μπορεί και δίπλα σε τζάκι και με πούρο, να απολαμβάνει εκλεκτές παρέες και να ανταλλάζουν φιλοσοφικούς προβληματισμούς). Θα μπλεκόταν ποτέ ένας τέτοιος σε γυναικείους καυγάδες ή σε ζευγάρια με προβλήματα ή σε μίζερα προβλήματα ψωμόλυσσας??
ΟΧΙ!!
Ε, έτσι θέλω να γίνω κι εγώ.
...
...
...
...
...ΝΟΤ!!!
     Όμως μέχρι το δρόμο της σοφίας αργούμε, οπότε το απεφάσισα. Αφού έγινε η αρχή, έσπασε το γυαλί και τώρα με νευριάζει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πάνω στην πέτρα του σκανδάλου (θυληκή γαρ..), μια είναι η λύση για να καθαρίσει το ταλανισμένο μου σύστημα: ΘΑ ΚΡΑΞΩ. (tremolo)
 Κρεμάμε τις ταμπέλες μας στο εν λόγω άτομο (γιατί χωρίς τις άδικες ταμπέλες δε γίνεται δουλειά!) και έχουμε και λέμε (το βιολάκι γίνεται ανήσυχο και ταραγμένο, maestoso, crescendo):

  • ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΙΛΑ. (sforzanto!)
  • ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. (διπλό sforzanto!)
  • ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ για γαστριμαγικές ανησυχίες, κουλές συνταγές που μόλις γέννησε το ταλαντούχο μυαλό σου, κόλιανδρο και κρέμα γάλακτος με ο,τι περπατά, ξεπουπουλιάζεται και φυτρώνει. (crescendo)
  • ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ και έρθει φίλος και μου πει "γουστάρω τη φίλη σου" ή τούμπαλιν. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΝΥΧΙ! (crescendo, το βιολι επιταχύνει και δυναμώνει, glissando και acceleranto)
  • Η θρησκεία ευνουχίζει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Παρ'όλα αυτά, το φαρμάκι να το στάζεις ξέρεις! (κι άλλο crescendo και tempestoso)
  • Δεν θέλω να ξανακούσω για γλυκούλια μωρα, για το καινούριο παιδάκι που βάφτισες ή για τον πετυχημένο γάμο της φίλης σου της εκκλησιάζουσας που γέννησε στα 22. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ!(παροξυσμος στο βιολι, presto, fortississimo, con fuoco)
  • Έχεις περίοδο? Είσαι κυκλοθυμική και το παραδέχεσαι? Τσακώθηκες με τον γκόμενο? Μη στεναχωριέσαι. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ. (το βιολί μουγαίνεται απότομα)

Η Κατακλείδα (a tempo, dolce, espressivo & con anima)
[πάντα η κατακλείδα μου θύμιζε κλειτορίδα...Στο θέμα μας, ίσως και να χουν σχέση!! (βιολάκι con grande sentimento)]
Γυναικείες απορίες:
 Πότε εμπλέκεσαι εσύ σε ένα ζευγάρι και πότε σε μπλέκουν αυτοί? (harpissimo)
Πότε μια φιλική σχέση αρχίζει και υπάρχει λόγω ανάγκης (κοινό σπίτι, λογαριασμοί, φίλοι)? (harpissimo)
Σε ποιο σημείο αρχίζει να υπερτερεί η ανοχή -λόγω της ρημάδας αναγκαίας συνύπαρξης-, και δεν το κάνεις πια αυθόρμητα με χαρά? (harpissimo)
Πότε πρέπει να κλείνεις το στόμα σου όταν είσαι στη μέση ενός ζευγαριού? Απο ποιά στιγμή και μετά αρχίζεις και μετράς τα λόγια σου? (harpissimo)

Συμπέρασμα:
Οι γυναίκες είναι σκρόφες και οι άντρες δε θέλουν να τους πρήζουν τ'αρχ....(V-I, the end!!!).

2 σχόλια:

  1. "Συμπέρασμα:
    Οι γυναίκες είναι σκρόφες και οι άντρες δε θέλουν να τους πρήζουν τ'αρχ....(V-I, the end!!!)."

    Τί έγραψες εκεί πέρα; Πόσο μεγάλη αλήθεια είναι αυτή; Μήπως η μεγαλύτερη απ' όλες; Εδώ δεν έχουμε πτώση V-I, είναι βλασφημία να εναρμονίσεις αυτήν την παρατήρηση! :Ρ

    Το μπλογκ τα σπάει, μικρέ Μπετόβεν!

    Rubato misterioso con fuoco, op.5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωω, ελα Σελας bleu και με κανεις να κοκκινιζω!
    Μεσα στο παραληρημα θα μου βγει και μια σουφία της ζωης, ειδαλλως δε θα με διαβαζανε ατομα οπως εσυ! (χαρουμενο γλυψ)
    Ειναι χαρισμα...κατα τ αλλα γυναικα κι εγω ρε γαμωτη, ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έριξαν δυο πενιές οι