Για νέους, μπερδεμένους, παλιμπαιδίζοντες, κατα φαντασίαν ώριμους και ξερόλες, όπως εγώ.
. . . . .
Ναι, αποσιωπητικά! Τι σόι γυναίκα θα ήμουν χωρίς αποσιωπητικά??

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ουμφ

Κάθε φορά που μπαίνω σε γνωστό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης έρχομαι αντιμέτωπη με 3 μισητά πράγματα:
α) Μυριάδες αγγελίες αδέσποτων και κατατρεγμένων ζώων που ζητάνε σπίτι, τόσες που κοντεύω να τα σιχαθώ απο την πολλή λύπηση.
β) Πως τα καταφέρνω και τσακώνομαι αποκλειστικά με τους γκέι φίλους μου, είναι απορίας άξιο. Ή εγώ δεν είμαι γκει φριέντλυ ή αυτοί είναι μυγιάγγιχτοι. Ή και τα δύο. Πάντως κουράστηκα να μετράω τα λόγια μου. Πρέπει να είναι πολύ κουραστικό να είσαι γκέι.
γ) Την κάθε μια καρακαηδόνα, συμπαθητική κατα τ'άλλα (ή όχι), με φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία που να αναδυκνύει τα κάλλη της και δεκάδες θαυμαστές απο κάτω.
(δ) Που οδηγεί εμένα σε σκέψεις του στυλ "τώρα ζηλεύω ή περιφρονώ?". "Θα θελα να με γουστάρουν ή με υποτιμάει?" "Μήπως με υποτιμάει αυτό που κάνω τώρα?"
(ε) και κάνει ανθρώπους, πιο επιρρεπείς στην επιθυμία για δημοφιλία (?), να απελπίζονται και να ρίχνουν το φταίξιμο πάνω τους. Επειδή αυτοί δεν έχουν τόση πέραση στον πολύ λαό. Κι εγώ πρέπει να βρω κάτι να τους καθησυχάσω. Εδώ εγώ η ίδια.....δε βλέπεις ρε φίλε.....
Το τελευταίο, ήλπιζα οτι το άφησα πίσω μου στο λύκειο! Θα με κυνηγάει για πολύ?

Είναι βράδυ κι είμαι μόνη, μην παρεξηγείτε.

Άντε, μιας και την έγραψα τη ρημάδα την ανάρτηση, να σας πω κι εσάς, αφού κατάφερα και το είπα στον μισό μου περίγυρο, οτι έσπασα τη μύτη μου. Στο κρεβάτι. Στο γαμήδι το εφηβικό μου κρεβάτι που δεν αντέχει τις έντονες συγκινήσεις. Είναι μόνο για ύπνο. Άντε, και για αυνανισμό.
Έχω κάνει κι έχω κάνει βλακείες στη ζωή μου (Τσιομήτας), αυτό μάλλον μπαίνει στην 5άδα.



Πάντως, σε σχέση με την κακή μου ψυχολογία, αυτό μου φαίνεται ανέκδοτο.  Θα το λέω στα παιδιά μου και θα γελάω (αυτά μάλλον θα τραυματιστούν εφ'όρου ζωής).



Σκέφτομαι συνέχεια μήπως το ξεσκαρτάρισμα ανθρώπων, το οποίο με βοήθησε πολύ στο παρελθόν, θα πρέπει να συνεχιστεί, ή αν θα πρέπει για άλλη μια φορά να αναλογιστώ τις δικές μου ευθύνες, όταν οι σχέσεις δεν πάνε καλά. Τη μέση λύση, έτσι μόνη μου, δεν τη βρίσκω.
Αλλά, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ! Ποιός το κάνει?? Ποιός κάνει πια αυτοκριτική? Ανάθεμα κι αν άκουσα ποτέ απο άνθρωπο "Ναι, ρε γαμώτη, έσφαλλα!" (χμ. Νομίζω το χω ακούσει απο τους γονείς μου).
Εγώ αρνούμαι. Έκανα για μια περίοδο αυτοκριτική και μου μείνε κουσούρι =για όλα φταίω εγώ. Ακόμη ψυχαναλύομαι.
 Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον εαυτό σου ίσως βοηθήσει σε πρώτη φάση να αντιληφθείς κάποια κραυγαλέα σου λάθη, αλλά μετά είναι απλά λάθος. Αρνούμαι να κάνω μόνο εγώ τις διορθώσεις μου πια. Θέλω να βλέπω συμπαράσταση απο αυτούς που διάλεξα να έχω γύρω μου.
 Τώρα μου βγαίνει να κράζω τους άλλους, επειδή δεν κάνουν αυτό που έχω κάνει.
Πω ρε πούστη, έχω βγάλει 3 συνεδρίες τώρα, μανι μανι. Κάτι τέτοιες ώρες μετανιώνω για αυτούς που με ξέρουν και με διαβάζουνε.
Έχω ένα μικρό προβληματάκι με τις ισορροπίες, όπως βλέπετε.



Αυτό που είδατε είναι δείγμα ανθρώπου που είναι σε αναζήτηση. Αν δεν είστε του μπλα μπλα, μην μπλέξετε. Βλέπετε τι ερωτήματα εγείρονται απο απλά πράγμάτα. Και έρχομαι στα λόγια μου...ΟΥΜΦ!!!

11 σχόλια:

  1. κατάρχάς μην ντρέπεσαι να πείς την λέξη facebook. Επίσης να διαλέγεις αδερφές για φίλους που δεν είναι από τις μίζερες πουστάρες του "εμείς ήμαστε γκέι όχι αδερφές". Επίσης δεν κατάλαβα, την μύτη την έσπασες πάνω σε ξέφρενο γαμήσι ή έπεσες από το κρεβάτι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι ψαγμένο έχεις πει τώρα Αμερικλάνε, και το φτωχό μου μυαλό δεν το επεξεργάζεται.
    Μάλερ, ενδιαφέρουσα συμβουλή, θα το σκεφτώ, αν και δε μου βγαίνει. Επίσης, το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (δεν ειναι σπαστικο οταν εχεις γραψει ποστ σεντονι και κανει μια βλακεια το google κ το χανεις? παμε απ΄την αρχη...πιο συνοπτικα αυτη τη φορα)

    α)να ασχολεισαι μονο με αυτα που ειναι στην περιοχη σου...δεν εισαι δα κ η μητερα τερεζα των σκυλων πασης ελλαδος! ολο κ καποιος φιλοζωος θα βρεθει για καθε ενα απο αυτα... ;)
    β) σε καταλαβαινω, εχεις τα δικια σου! ναι ειναι μυγιαγγιχτοι...αλλα ορισμενες στιγμες κ με ορισμενα θεματα... σκεψου παντως οτι σε πολλα θεματα ειναι πιο ανοιχτοι κ απο τον αττικο ουρανο σε μαγιατικη μερα...ετσι για να υπαρχει ισορροπια πρεπει να ειναι "κλειστοι" σε καποια αλλα...για να μην γινεται ρευμα, καταλαβαινεις! Δειξε συμπαθεια παντως...ειναι πλασματα γεματα με τις δικες μας υστεριες και ανασφαλειες κ με την ασυγκριτη αντρικη ψωροπερηφανια που δεν τους αφηνει να τις αποδεχτουν και την ατιμη την κενωνια να τους καταπιεζει επιπλεον! εμεις εστω τα ριχνουμε ολα στην περιοδο κ ησυχαζουμε... :P
    γ)ηθελα να ηξερα τι ασχολεισαι με το καθε πειραγμενο ξοανο που εχει ως προτυπο γυναικας την βουγιουκλακη (στην καλυτεροτερη περιπτωση)κ την τζουλια (στην χειροτεροτερη...) εμενα προσωπικα με κανουν να γελαω αποστευτα...αν ημουν καλυτερος ανθρωπος θα τις λυπομουν τις καιμενες βιολες που δεν εχουν ιδεα τι σημαινει θηλυκο... (βλεπε Καλλας, Καρεζη κ λοιπες γυναικειες θεοτητες) αλλα επειδη δεν ειμαι...απλα γελαω! οποτε περιφρονεις, δεν ζηλευεις (ελεος!)
    Τελος...κουκλιτσα μου εσπασες τη μυτη σου στο σεξ??? Με κανεις να νιωθω ανεπαρκης (τα ειπαμε ηδη για τις γυναικειες ανασφαλειες) και συναμα περηφανη για σενα...ουτε νυχι δεν εχω σπασει! Βεβαια απο την αλλη ειμαι του πιο αργου mood ως γνησια ταυρος... :P εσυ καποιον πλανητη θα εχεις στον κριο, δεν εξηγειται :P σιδερενια!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπον, στην τεταρτη συνεδρια θα σταματησεις να σκεφτεσαι! Κανονας!

    Στην πεμπτη συνεδρία δε θα σε ενδιαφερει τιποτα πια! θα εισαι δηλαδη φυτο!

    Στην εκτη συνεδρία θα νομιζεις πως εισαι ηδη στον κολασμενο Παράδεισο!

    Κοψε τις συνεδριες και βαλε τα πραγματα στη θεση τους! Οποιος εκανε μαλακια να σηκωσει το χερι να ζητησει συγγνωμη και να παει να μπιπ!

    Οποιος δεν εκανε μαλακια να σηκωσει το ποδι να πατε καμια βολτα!

    φιλουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα γιατί δεν έχω φίλους. Δόξα το Μανιτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ., τα γλυκα σου λογια σταξαν βαλσαμο. Μολις τωρα κι εγω εχασα αυτο που εγραφα, οποτε παμε παλι, βελτιωμενα.
    Μ'αρεσει η ειρηνιστικη προσεγγιση σου. Και σε χριζω προσωπικη αστρολογα διοτι ναι, εχω ωροσκοπο κριο. Ειναι κι αυτο ερωτικο οπως το ψαροζώδιό μου, οπως με πληροφορησε καποτε ενας πεφτουλας ταριφας;;
    Coula, μ'αρεσει η αντρικεια προσεγγιση σου. Χρειαζοτανε!
    Αμερικλαν, κρατας κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα, και ξ φαντασια μου οργιαζει.
    Lu.... lu lu, I've got some apples, lu lu lu, you've got some too. Κοινως, πρεπει να γνωρισεις τον Butters! Ειναι αξιολατρευτος, αλλα χωρις φιλους, πιστευω θα βρειτε κοινα!

    Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε στον γυναικειο παροξυσμο μου. Ουτε εγω δεν δειχνω τοσο. Τιμη μου. Μου φαινεται σας ιντριγκαρει ομως κι εσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπα...γιατί να κάνεις αυτοκριτική, όταν μπορείς να τα φορτώσεις όλα στην/στον γκόμενα/ο, στους γονείς σου, στο γείτονα, στο κράτος, στον ανάδρομο Ερμή, στο Σύνδρομο Άσπεργκερ και στα βιβλία του Νταν Μπράουν; Όσο για τις αναζητήσεις, από τότε που βγήκε το Google, they just are a non-issue, my dear Little Greatest Deaf German Composer.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Butters είναι το είδωλό μου! Του έχω στείλει πολλά ερωτικά γράμματα αλλά δυστυχώς ποτέ δεν απάντησε. Σνιφ κλαψ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πού είσαι Μικρέ Μπετόβεν και σε είχα χάσει;
    Μην ανησυχείς κι εδώ μια απ'τα ίδια θα ήμουν σίγουρα σε χειρότερη μοίρα αλλά με κερδίζεις λόγω Τσιομήτα.
    Χαλάρωσε... Είναι αυτό που λεν όλοι σε 'μένα και αυτό που θεωρητικά λύνει το πρόβλημά σου.
    Το να αποδεχτείς το πρόβλημα, τις ατέλειές σου, σημαίνει οτι πρόβλημα δεν υπάρχει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έριξαν δυο πενιές οι