Για νέους, μπερδεμένους, παλιμπαιδίζοντες, κατα φαντασίαν ώριμους και ξερόλες, όπως εγώ.
. . . . .
Ναι, αποσιωπητικά! Τι σόι γυναίκα θα ήμουν χωρίς αποσιωπητικά??

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ατιμη Κενωνία [ένα καταθλιπτικό (?) ποστ by Βάγγος]

    Είναι άδικη η ζωή.
Γιατί ο θείος μου είναι άνεργος και ένα βράδυ που ο χοντρός μας γάτος έφαγε ποντικοφάρμακο και γαργαλούσε με την ουρά του τ'αρχίδια του Χάρου, αναγκάστηκε να πληρώσει 200έουρος στα επείγοντα κτηνιατρικά. Ο γάτος έζησε.

ο Μπαρμπαρόσας

ο Μπαμπαόσας ζεσταίνεται


ο Μπαμπαό απολαμβάνει

ο Όσας βυζαίνοντας ένα...βυζί.
Ναι, το ξέρω οτι έβαλα πολλές φωτογραφίες, αλλά μια δε φτάνει για να περιγράψει τον Όσα!!


Να συνεχίσω τη μίρλα:
    Η ζωή είναι άδικη γιατί  κάποιοι μπορούν να έχουν στο ντουλάπι τους μια μερέντα για μήνες κι εγώ ούτε μέρα. Λειτουργεί ένας καταπληκτικός μηχανισμός μέσα μου άμα δω μερέντα, που δεν μπορώ να φάω οποιοδήποτε άλλο φαϊ αν δεν την τελειώσω ή αν δε σκάσω. Είχε νευριάσει γκόμενος μαζί μου γιατί δεν έφαγα όλη την ομελέττα που μου είχε φτιάξει (εγω. που τρώω τρεις αμα πεινάω), για να φάω μερέντα.
 Eπίσης μια φορά έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και αγόρασα τον κουβά του κιλού (μουσική υπόκρουση με χορωδία αγγέλων). Ήταν εξεταστική. Ε, πέρασα 2 μέρες, γιατί τόσο έζησε ο κουβάς, στο κρεβάτι, βλέποντας σειρές και τρώγοντας μερέντα. Ήθελα να απλώσω το χέρι να πιάσω το τηλεκοντρόλ και με εμπόδιζε η μπάκα.


    Για να συνεχίσω~Η ζωή είναι άδικη γιατι μια 24χρονη μπορεί να βγαίνει με δυο μεσήλικες αφεντικούς της και να "τα πίνει" (ΠΟΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ!) και μετά ο λόγος της να περνάει σαν να ήταν αφεντικό κι αυτή.
    Γιατί μια τσούτσα που θέλει να γίνει σοπράνο -μουαχαχαχα-, κάθεται σε έναν 40άρη πιανίστα για να χωθεί στο κύκλωμα, και είναι απολύτως εντάξει!!! Η συγκαλυμμένη πορνεία εννοώ.
Κι αυτό που με βουρλίζει περισσότερο: το πορνίδιο θα τα καταφέρει!
   Θα μου πεις "ξύπνα, μας λες τα αυτονόητα".  Ε, το ξέρω, αλλά τώρα τα βλέπω κι εγώ με τα μάτια μου και θέλω να τα βγάλω.
   Τη συγκεκριμένη την έχω άχτι γιατί μου καβάτζωσε τις βελόνες μου του πλεξίματος εδώ και μήνες αμέτρητους, ενώ ΔΕΝ πλέκει, και έχω αφιονιστεί με αυτό το θέμα. Τις έδωσε λέει τώρα στο γκόμενό της. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο 40ΑΡΗΣ ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ????
Θέλω να την υποχρεώσει να την πάρει απ'τον κώλο μήπως την πάρουν σε δουλειά, Θε μου σχώρα με.

3 σχόλια:

  1. Είναι! Έχω πολλές μικρές θεότητες. Πρέπει να σου κάνω ένα πριβέ ποστ, γιατί μόνο εσύ θα τ'απολάυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha perimenw loipon!!! ena post afierwmeno se mikres theotites.. m' aresei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έριξαν δυο πενιές οι