Για νέους, μπερδεμένους, παλιμπαιδίζοντες, κατα φαντασίαν ώριμους και ξερόλες, όπως εγώ.
. . . . .
Ναι, αποσιωπητικά! Τι σόι γυναίκα θα ήμουν χωρίς αποσιωπητικά??

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ο Καημένος τα παίρνει όλα (στην πλάτη)

    Η εβδομάδα πριν την εξεταστική είναι ο,τι καλύτερο. Είναι η αυτοθυσία για έναν απώτερο σκοπό...να μην σε κράζει ο γηραιός περίγυρος για ένα 6μηνο παραπάνω? Να μην νιώθεις εσύ αιώνιο ρεμάλι που απομυζεί τα γονίδια? Άντε και πες οτι είναι για να μην πάνε στράφι οι ατέλειωτες παρακολουθήσεις των τελευταίων μηνών. Αυτοί είναι, πάνω-κάτω, οι ευγενείς απώτεροι σκοποί για τους οποίους κοπιάζεις, κι αν δεν σ'αρέσουν, να πας να γίνεις ταμίας σε σουπερ μαρκετ.

   Και φυσικά, η εβδομάς προ της εξεταστικής ήταν η κακομοιριά και η ορφάνια προσωποποιημένη. Παραθέτω και καταγγέλω τις εξής κακοποιήσεις:

       1. ΌΛΑ γίνονται τελευταία στιγμή. Μα και να θες εσύ, η ντροπή του γένους σου, να ξεκινήσεις νωρίς και να μην μείνουν όλα για την τελευταία βδομάδα, δεν σ'αφήνουν οι καθηγητές του κωλοχανείου (φυσικά δεν αναφέρομαι σε μένα, εγώ είμαι γνήσια Ελληνίδα. Τελευταία στιγμή RULEZZ). Υπήρξαν φάσεις που απο τις 8 το πρωί γυρνούσα σπίτι περασμένες 12 με το λαπτοπ (γιέα, μπιζνεσμαν) στην αναμονή για συνέχεια! Ναι σου λέω! Κάβλα! zzzzzzzzz
εγώ όταν πήγα να φέρω καφέδες για να ξυπνήσουμε

εγώ όταν έφερα τους καφέδες και συνεχίσαμε να δουλεύουμε

εγώ όταν πήγα στην τουαλέτα με το λαπτοπ 

       1,5.  Καλά, για μπάνιο δεν το συζητώ. Οι πιο προκομένοι (εγώ) αφαιρούν χρόνο απ'τον ύπνο, οι πιο τεμπέληδες, αλουσιά για 5 μέρες. Ή κάνουν ο,τι και μια φίλη μου: λούζουν μόνο τη φράντζα.

       2. Και μια και είπα καθηγητές, σε μας αρκετοί είναι καλλιτέχνες. ΦΑΡΑ! Δε θέλω να ξέρω τι γίνεται στις Μουσικο/Θεατρολογίες και στην Καλών Τεχνών (καλά, Φιλολογίες, ΟΥΤΕ ΚΑΝ), αλλά να είστε σίγουροι, κακοί μου φίλοι, ένας "καλλιτέχνης" σημαίνει οργάνωση μηδέν, ενασχόληση εξαρτάται την έμπνευση ή απλά ΟΧΙ, και μεγάλο ΕΓΩ. Πολύ μεγάλο. Πιο μεγάλο δε γίνεται. Επισκιάζει όλα μου τα παραπανίσια κιλά.

     Φυσικά δεν θα μπορούσα παρά να μην περιγράψω τη χειρότερη εκ των καταστάσεων:  Γνωστός (? ΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ) ζωγράφος μας κάνει το πιο ανεκδιήγητο μάθημα, όπου πρέπει να φτιάξουμε ένα δικό μας πίνακα/κολλάζ (και μετά θα παίξουμε ήσυχα ήσυχα με δακτυλομπογιές, έτσι?).
    Και φυσικά, το μεσημεριανό τμήμα είναι για τον πέοντα καθώς, είναι δυνατόν κοτζάμ καλλιτέχνης να μην έχει άλλες δουλειές, πιο σημαντικές? Να μη θέλει να ρίξει μια σιέστα ρε παιδί μου? Δεν φτάνουν που δε φτάνουν οι 2 ώρες που το έχουν πετσοκόψει το εργαστήριο, εμείς κάναμε 1 ώρα...45 λεπτά...ελαφριά πράγματα, μην βαρυστομαχιάσουμε.
    Το λοιπόν, ήρθε η μέρα να φτιάξουμε τον πίνακα κι εμείς τρέχαμε σαν τρελοί (γιατί δεχόμασταν απειλές απο το εργαστήριο-φάντασμα της σχολής, που επραγματοποιήτο όποτε να'ναι, εις βάρος άλλων εργαστηρίων. YAY!). Πρώτη φορά φτιάχτηκε "πίνακας" σε μισή ώρα. Τέλος πάντων, και Τζακσον Πολλοκ στυλ να το κάναμε, πιο πολλή ώρα θα έπαιρνε. Το αποτέλεσμα ήταν χάρμα, κρίμα να μην το χω μια φωτογραφία να σας το δείξω. Περιέχει χρυσόσκονη, μοντελάκια κομμένα απ'το Μαρι Κλαιρ-μια γυναίκα με πάθος, μαλακό σύρμα, πλαστικές καρδούλες και λουλουδάκια κι άντε λίγο μπογιάτισμα για ξεκάρφωμα. Το σύρμα το κάναμε οδόφραγμα με αίμα απο κόκκινη χρυσόσκονη, και τριγύρω περπατουν τα μοντέλα, ΧΑΡΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!

   ΑΧΟΥΜ, δεν τελείωσα. Τώρα, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, πρέπει να το κάνουμε εμείς εργασία. Υποτίθεται οτι μετά καθόσουν και ανέλυες το έκτρωμα με τον guru (και κάπου εκεί μάθαινες οτι έπρεπε να είχες κάτι στο μυαλό σου, κι όχι να κολλάς ο,τι σου κατεβάσει η γκλάβα. Πριν δεν έκανε να μας το πει! Όοοοοοοοοοοχι, θα χαλούσε η έκπληξη!!). Εμείς δεν προλάβαμε γιατί, είπαμε, ήμασταν μεσημεριανό τμήμα και δεχόμασταν απειλές απο τους άλλους, μην τα ξαναλέμε, οπότε ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ κι ακόμα κλαίει η γάτα μου.
η γάτα μου. Κλαίει, δείτε.

     Και μια μέρα που πήγε ετούτος σπίτι του να κάνει αρχιδόλουτρο, σκέφτηκε έναν τρόπο να κάνει τα αρχίδια του να φανούν μεγαλύτερα. "ΜΑ ΝΑΙ!! Θα τους ανακοινώσω οτι θέλω την εργασία μεθαύριο αντί σε 10 μέρες! ΙΔΙΟΦΥΕΣ!". Και μια και δυό, αρχίζει  και καμαρώνει τα αρχίδια του στον καθρέφτη και ξεχνά να βγάλει ανακοίνωση. Και το μαθαίνουμε απο σπόντα..αργά. Κι εγώ πρέπει τώρα να κάτσω να γράψω για τη Μαρι Κλαιρ με τη χρυσόσκονη εικονολογική και εικονογραφική ανάλυση παρακαλώ (τι σας λέω τώρα...) που, κάτσε να δεις πως το πε ο μέγιστος..: "Να μην είναι απο τη σκοπιά του δημιουργού, ούτε απο του θεατή, αλλά απο κάποιου που ξέρει περι τίνος πρόκειται και.." ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΚΑΝΟ, ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

    Μέσα σ'όλα, έκανα ατέλειωτες ώρες εργασία με 2 άρρωστες (την πρώτη φορά κάποιος δεν πατούσε save και κάποιος -μπορεί κι εγώ- πάτησε Χ και "να αποθηκευθούν οι αλλαγές?"-"ΟΧΙ"!, οπότε πήγε στράφι), και κόλλησα. Δεν πρόλαβα να χαρώ το τέλος των μισών εργασιών, και κρεβατώθηκα για το σαββατοκύριακο. Σεξ, προ αμνημονεύτων χρόνων, γιατί περίμενα το σ/κ να ελευθερωθώ. Το μόνο ποτό που ήπια πρόσφατα ήταν το ματζούνι δικής μου έμπνευσης μέλι-λεμόνι-αψέντι (κάνει δουλειά αν δεν το ξεράσεις), και βήχω σαν κωλόγερος.
εγώ.

    Μαζί με όλο αυτό το μούτζωμα πάει και η απλυσιά φυσικά. Βγαίνει το απωθημένο. Έχω να κάνω μπάνιο πάνω απο 3 μέρες, μέχρι που με ρώτησε η μάνα μου "Καλά, βρακί δεν αλλάζεις!?" "Όχι."  Γιατί να το λερώσω? Αφού δεν πλένομαι. Τουλάχιστον αυτό είναι ήδη βρώμικο. Και είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι μόλις γίνω καλά και θα μπορώ επιτέλους να κάνω σεξ χωρίς να φτύνω πάνω στον άλλον μολυσμένα σταγονίδια, θα μου ρθει περίοδος!!!!!!!!! ΤΟ ΝΙΩΘΩ!!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!


10 σχόλια:

  1. η γκρίνια αποκτά νέα έννοια, όμως.. (περαστικά σας, my dear)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μωρε, γκρίνιαξα? Πόσο γκρίνιαξα πια? Πιο πολύ περιργραφή της κατάστασης και παράπονο θα το λεγα, παρά γκρίνια!!!

    Σόρογκας, ζαρβάνια, τσοκαπικ ουρντου. Κοινώς, τι γλώσσα μιλάς? Σπικ φρεντ εντ εντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ μου μετέφερες τον θυμό σου! καλέ συγγραφέας θα έπρεπε να σπουδάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΟΥ η ίδια μαλακία βαράει καθηγητές. Τι τους βαράει, μαύρος και άραχνους τους κάνει στο ΞΥΛΟ. Και εγώ τέτοιες αρχιδοεμπνεύσεις καθηγητών πέρασα, μα σε χημεία μα σε φαρμακολογία μα σε βιολογία, το κοντό τους και το βαθύ τους ήταν! (κοντό για τους αρσενικούς και βαθύ για τους θυληκούς)

    Τουλάχιστον έχεις να παίζεις και με καμια χρυσόσκονη βρε αδερφέ, κόβεις και την μαρικλέρ και ξεσπάς λιγάκι!

    ΥΓ. Άμα δεν πλένεσαι, να μην φοράς βρακί καθόλου! Θα συγκάψεις! Εγώ τα καταργούσα σε περίοδο εξεταστικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α! Α! Άμα θες βοήθεια στην ερμηνεία του έργου, ΕΔΩ! Μέχρι και την κλανιά του κατοικίδιού σου μπορώ να ερμηνέψω στα κέφια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Άγνωστο: Αφού εξέθεσα την άγνοιά μου, έπεσα τυχαία στο όνομα Σόρογκας. Όχι, δεν ειν'αυτός.
    Χτες εκμεταλλευτήκαμε την καλλιτεχνίλα του καθηγητή προς όφελός μας, ήταν τόσο αφηρημένος που συνεργαζόμασταν της ποτάνας μπροστά στα μάτια του, και όταν τον ρωτήσαμε, μας είπε την απάντηση μόνος του!!!! Οπότε λέω να μην τον εκθέσω μωρε. Μας την ξεπλήρωσε τη νίλα που μας έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αρκούδι του Milch όταν είναι στενοχωρημένο κλάνει!
    Το κουκούδι του Milch όταν είναι στενοχωρημένο γλύφει τις μύξες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KANE KAINOYRIO POST GIATI THA SE KANW KIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Milch σου εύχεται καλή μέρα των ποδαριλωμένων και σε προσκαλεί στο bloq του για να δεις την συνταγή που μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου για τον Άγιο Βαλεντίνο! Αμάν πια με αυτό το κωλοκωλοκωλόσκυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έριξαν δυο πενιές οι