Για νέους, μπερδεμένους, παλιμπαιδίζοντες, κατα φαντασίαν ώριμους και ξερόλες, όπως εγώ.
. . . . .
Ναι, αποσιωπητικά! Τι σόι γυναίκα θα ήμουν χωρίς αποσιωπητικά??

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Προπεριοδίλα ή μανιφέστο μισανδρίας(?)

   Moυ ξύπνησε άγριες μνήμες ο Αμερικλάνος, που του τις ξύπνησε η Γαμάει και Δέρνει που της τις ξύπνησαν δεν ξέρω τι γιατί δεν το χω διαβάσει ακόμα, κι έτσι, απεφάσισα κι εγώ να βγάλω τα άπλυτά μου στη φόρα.
   (Μαλάκες, θυμίστε μου μια φορά να γράψω για τον Τσιομήτα.)

   Μια μεγάλη στιγμή στη ζωή ενός θηλυκού είναι η μετάβαση στην ποπο, ξενέρωτο. Εκεί που βγάζει βυζιά! Και εμφανίζονται οι πρώτες μουνότριχες, μπλιεχχχχχχχχχ. Γύρω στα 12 δηλαδή.

   Για πολλάαααα πολλάααα χρόνια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ γιατί αρέσει τόσο αρρωστημένα πολύ στους άντρες αυτή η ηλικία. Για λεσβία μην το ψάχνετε, δεν θα παρενοχλήσει ένα 12χρονο. Ναι, ακόμα κι αυτές που στα λεσβόμπαρα κάθονται στην μπάρα, με το μαύρο πουκάμισο και τη χρυσή καδένα στο σφιχτοδεμένο στήθος (απέλπιδα προσπάθεια να αφανιστεί).
   Λεπόν, πάλι πλάτειασα. Απλά, φαντάσου να είσαι ένα μικρό, χαζό κοριτσάκι, που δεν έχει παίξει τόσο όσο ένα αγοράκι, δεν έχει εκτονώσει όλη αυτήν την περίοδο που το περιμένει, είναι και ξενέρωτο απο το πολύ Ο Μαριάμ.
 Και ξαφνικά ΜΠΟΥΜ, βγάζει όλες αυτές τις τρίχες, τα βυζά του βαραίνουν, ακούει και γι'αυτήν την τρομακτική περίοδο που σ'όλες έχει έρθει κι αυτό το ξέχασε, και το βασικότερο: ΞΑΦΝΙΚΑ, ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.



    Έχω σκεφτεί σοβαρά να προτείνω στην Blizzard να βγάλει ένα βίντεοπαιχνίδι τύπου Resident Evil, όπου θα είσαι ένα έρμο 12χρονο με σορτσάκια και σιδεράκια (τη δικιά μου γενιά περιγράφω, όχι τη γενιά των εξτένσιον), και θα χτυπάς (με το νεσεσέρ?? Δεν έχουμε καταλήξει με τον σχεδιαστή) τους σαλιάρηδες μεσήλικες που θα πετάγονται απο παντού.

    Ειδικότερα: Είμαι 12 χρονών, με κοτσιδάκια, σιδεράκια, κολάν, ούτε περίοδος δεν μου χε έρθει ακόμα, και πάω εκδρομή με τη γιαγιά μου και μια χαζή ξαδέρφη μου (ελπίζω η ξαδέρφη να μην το διαβάσει γιατί θα πληγωθεί).  Εντάξει, και με το ΚΑΠΗ Λούτσας.
  Και απ'το 1ο βράδυ, μέσα στις ατέλειωτες ώρες στο πούλμαν, βρίσκω έναν παππού που ήταν πρόθυμος να μου πιάσει κουβέντα....................ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ. Γιατί ξαφνικά με ρωτάει που θα θελα να είμαι τώρα, απαντάω εγώ τα ροζ γούνινά μου, και τι απαντάει αυτός ρε παιδιά ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ, ΜΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ: "Εγώ σλιαρφφ, θα θελα να είμαστε σ'ένα δωμάτιο, φλλλλ, και να σ'έχω στην αγκαλιά μου..." κι απλώνει το ροζιασμένο χέρι του και χαϊδεύει τα κοτσιδάκια μου Ο ΓΛΙΤΣΑΣ ΜΑΚ ΛΕΡΑΣ, 70 ΧΡΟΝΩ ΜΟΜΟΛΟΟΟΟ και κάπου εκεί ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με την αθλιότητα ενός αγάμητου πουλιού.


   Να πω οτι καταλαβαίνω τους πορνόγερους? Δεν θέλω να τους δώσω δίκιο, αν και έχω ένα γνωστό που λέει οτι θέλει να γίνει πορνόγερος όταν μεγαλώσει και να απλώνει το χέρι και να τσιμπάει συνέχεια. Επίσης λέει οτι τους λυπάται, κι οτι είναι φοβερό το μυαλό να θέλει και το σώμα να μην μπορεί.

   Η δικιά μου απάντηση είναι GET OVER IT!
 ΕΙΧΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ, geezzzz.
 Τόσα χρόνια ασχολιόσουν με το πουλί σου, δε χόρτασες?
 Γαμωτ, κοίτα που δεν ακούει, ΡΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ, χουμ

ε μα, δεν άντεξα


    Για να συνεχίσω με τη θεάρεστη αυτή εκδρομή, αφού τον απέφευγα, τρέχοντας τρομοκρατημένη προς τη γιαγιά μου, κάθε φορά που με στρίμωχνε με τα "εμπεντεμπεντεμπε, να σε βάλω κάτω να σου κάνω, να σου ράνω, να σου δείξω", μου πήρανε κι εμένα ένα παγωτό για να ξεσυγχιστώ.
 Κι ακόμα κι εκεί δεν μ'άφησε ο αθεόφοβος ο θεομπάιχτης, παρά μου πέταξε το φοβερό
 "Γλείψ'το να δούμε τι θα καταλάβεις'.
 Ρε παιδιά, δεν ξέρω πως μου ρθε, αφού ιδέα δεν είχα τότε περι του τι ακριβώς σημαίνει συνουσία, αλλά, μες στην άγνοιά μου, απάντησα με ιδιάιτερη τσαντίλα "Απο σένα τι θα καταλάβω ρε????".
 Και το βούλωσε!!!!
Το βούλωσε ο κωλόγερος κι έφυγε με την ουρά στα σκέλια!!!!!!!!!

Ο κωλόγερος
Εγώ (προσθέστε βυζιά)

   Αλλά για να είμεθα ειλικρινείς, πολλά κοριτσάκια έχουν βιώσει την εμπειρία του κακού θείου ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΩ?
 Φυσικά δεν ήταν δικός μου θείος γιατί είμαι απο καλή οικογένεια, οι συγγενεις των συγγενών όμως...
Έλα, Καιάδας στον παλιόβλαχο, έχει και κόρες της παντρειάς!
 14 χρόνια στην αφάνεια και ξαφνικά πρόσεξε οτι έβγαλα μηλαράκια, και χόρευε τσάμικο σαν το γύφτικο σκερπάνι για να θαμπωθώ απο το σφρίγος του (εμένα τότε μ'αρέσανε οι Λιμπ Μπίζκιτ. Ή είχα περάσει τους ΓκανςενΡοουζες?). Όχι, για να καταλάβετε το μέγεθος του σουρεαλισμού δηλαδής. Φυσικά, δεν τον κοίταξα.

    Και το σοκ ήταν όταν προσφέρθηκε να με μεταφέρει με τ'αμάξι. Με κάθησε μπροστά, εγώ την έπεσα για ύπνο, ΞΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ, ακούτε κυρίες και κύριοι αίσχη, και άρχισε να με βατεύει, τάχα μου οτι με σκεπάζει, μόνο κουβέρτα απο πουτσό-μπιπ-τριχες (το σωσα!) δεν μου πλεξε! Εγώ, μες στην απελπισία μου, το παιζα κοιμισμένη, μπας και φιλοτιμηθεί το κτήνος και με παρατήσει.(Ξαδέρφη, αν διαβάζεις, ναι, εσύ που μένεις στο χωριό λέω, στον δικό σου μπάρμπα αναφέρομαι).

Αυτό ήθελε να μου κάνει αλλά προσποιήθηκα την κοιμισμένη καλά.



   Τέλος πάντων, να μην μακρυγορώ, αυτό που άλλαξε στις πεποιθήσεις μου τελευταία και οφείλω να το πω εδώ, για να γίνει σφαιρική η άποψη του ρεπορτage, είναι οτι πλέον ΒΛΕΠΩ και η ίδια την πρώιμη σεξουαλικότητα που μπορεί να έχει ένα 12χρονο.
 Μάλλον θα εισάγω εγώ το μοτίβο της λεσβίας που ξερογλείφεται κι αυτή για προέφηβες πιτσιρίκες (τα αγόρια είναι ένα μάτσο ατροφικές τρίχες και καβλόσπυρα, η απάντηση είναι ΟΧΙ. ΚΑΙΑΔΑΣ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΙΧΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ).

Εγώ τώρα πια...


12 σχόλια:

  1. Είμαι πολύ περήφανη. Πάλι κέντησα η ρουφιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι πολύ περήφανη. Όντως κέντισες πάλι!

    Ευγε και μακρυα από κωλόγερους. Ή...οι κωλόγεροι μακρυα απο εμας!

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι κι εγώ πολύ περήφανη για σένα! Όντως κέντησες! Αν και από προσωπική πείρα έχω να πω ότι το τρίπτυχο "σου κολλάω την παλάμη στη μουτσούνα και σου σπάω τη μύτη/σου κολλάω κλωτσιά στα ανύπαρκτα ή στο καλάμι"-φτύσιμο στη μούρη-βρισίδι λιμανίσιο, πιάνει πάντα!(Η μάνα μου συφίλιαζε όταν το έκανα).
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, πολύ χάρηκα που δεν είμαι μόνη σε αυτό τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mπα, μια φορά με κοιτούσε πρόστυχα ένας πεινασμένος, και ήταν και νεός πανάθεμά τον. Εγώ ετών 16 και ήμανε αγχωμένη οπότε του πέταξα άγρια "Τι κοιτάς ρε..."..μ@λ@κ@?? Θα σε γελάσω.
    Και κοίτα να δεις ο θρασύτατος που αμέσως σοβαρεύτηκε και μου την είπε!!! "Τι βρίζεις μωρή, εγώ σ'έβρισα?" Κάτι τέτοιο.
    Βρα στα δγιάλα που θίχτηκες.

    Αν και πλέον δε συμβαίνει πια. Σίτεψα. :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν φτάνει που σου έκαναν την χάρη και σου έριξαν βλέμμα.Τόσο αχαριστία πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ξερεις να εκτιμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμπεντεμπεντεμπε....σλλιαρφφ!!!...φλλλλλλλλλλλλλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...... Πόσο ψώνιο έχω καταντήσει πια? Βρήκα την ανάρτησή σου στο γκούγκλ, αφού με έψαξα. Μη ρωτάς γιατί με έψαξα, είναι μεγάλη ιστορία και ακόμα μεγαλύτερο το ψώνιο.

    Πάντως κι'εμένα μου την είχε πέσει πορνόγερος όταν ήμανε μικρός μέσα σε ένα λεωφορείο, και έκτοτε τους φοβάμαι! Και στα ιντερνέτια όποτε γνωρίζω κάποιον το πρώτο πράγμα που αναρωτιέμαι είναι μην τυχόν και είναι τίποτα πορνόγερος και θέλει να με γλεντήσει χαχαχαχαχαχαχα

    Μπετόβεν... μήπως τελικά δεν είσαι τόσο μικρός και θες να με παραβιάσεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απαπα...και μετα αναρωτιουνται καποιοι καποιοι πως γινονται οι γυναικες bitches! θυμαμαι να καθομαι μπροστα στον καθρεφτη κατι μεσημεριατικα καλοκαιρια κ να κανω εξασκηση στο βλεμμα μου...καταλαβαινεις...διαβαζα κ πολλα κομικ τοτε...πιστευα οτι αν τους αγριοκοιταξω θα με αφησουν ησυχη! :P επιασε παντως ε...? κατι το καμπουριασμα για να καμουφλαρω τα "μηλαρακια" που λες εσυ (κ σκεψου τωρα...μιλαμε για τα δικα μου που ειναι ακομα ολοιδια με τοτε σε μεγεθος...), κατι το βλεμμα ετσι-και-πλησιασεις-σιχαμενε-θα-σε-δαγκωσω-στον-καριτζαφλο ... κατι η ροκ που αρχισα να ακουω στην διαπασων κ οι καφριλες ακουγονταν θποκοφες μεσα απο τα ακουστικα καθε φορα που περνουσα... αχ...παιδικη ηλικια μπορει να μην εζησα...κανενα αγορακι δε με πλησιαζε (γιατι μαζι με τα...ξερα καιγονται κ τα χλωρα) αλλα μια φορα...κανενας σιχαμενος δε με πλησιασε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αηδίασα, θα κάνω εμετό πάλι.

    Για κάτι τέτοιους αξίζει να βάλω τις μπότες μου με καρφιά.

    ...

    Μπα, ούτε για κλωτσιές δεν αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη συγχυζεσαι, αυτα τα θυμομαστε τωρα κ γελαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έριξαν δυο πενιές οι