Για νέους, μπερδεμένους, παλιμπαιδίζοντες, κατα φαντασίαν ώριμους και ξερόλες, όπως εγώ.
. . . . .
Ναι, αποσιωπητικά! Τι σόι γυναίκα θα ήμουν χωρίς αποσιωπητικά??

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Οι 10 πληγές του Φαραώ είναι Η ΕΞΗΣ ΜΙΑ!

          ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ!!!!!!!!  ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΘΕΕ ΜΟΥ??

   Δεν θα πιάσω στο στόμα μου τον Yo Yo Ma και τη Michuko Uchida γιατί είναι οι υπέρλαμπρες εξαιρέσεις στο σαφρακιασμένο κύμα μετανάστευσης απο τους ρυζοφάγους. Άντε και η βιολονίστρια Midori Goto (χα, το έπαιξα ψαγμένη, χα!).
  Και ξέρετε γιατί διαφέρουν αυτοί? Μα γιατί είναι εξευρωπαϊσμένοι του θανατά!!! Τα αγγλικά των πρώτων δύο είναι καλύτερα απο το 98% των ΑμερικανοΚαναδων και απο το 78% των Άγγλων (δικές μου στατιστικές απο την Nutella Research).

  Aπο που ν'αρχίσω? Απο που να την πιάσω αυτήν τη μάστιγα και που να την καταλήξω?


   Ας ξεκινήσουμε με τον ένδοξο Lang Lang για τον οποίο έχουν ακουστεί τα μύρια όσα. Ομολογώ πως στην αρχή εντυπωσιάστηκα. Δεν ήξερα. Ομολογώ κιόλας οτι απήλαυσα και την εκτέλεσή του στην Ουγγρική Ραψωδία νο.2 του Λιστ.  Ομολογώ οτι θαμπώθηκα απ'τα χοροπηδητά και τα τερτίπια του και την ταχύτητα και την ΧΑΟΤΙΚΗ άνεσή του με τα πλήκτρα. Ομολογώ. Ε δε θα βάλω και τον Βαλάντη να σας το πει!


   Αλλά μετά επήλθε η γνώση. Σταδιακά. Νομίζω οτι όλοι συμφωνούμε όταν θα πω οτι ο συγκεκριμένος δίκαια φέρει παρατσούκλια όπως : Ακροβάτης, Τσίρκο κλπ. Για να μην το τραβήξω και τον πω καραγκιόζη, θέλω να κρατήσω ένα επίπεδο για το βλογ ΜΟΥ.
   Το γεγονός οτι είναι μόνιμος σαν τον δημόσιο καρεκλοκένταυρο στη Σκαλα του Μιλάνο(υ) δε σημαίνει οτι έχει και ποιότητα. Όταν τον βλέπω να βασανίζει ένα κομμάτι ρυθμικά και ερμηνευτικά με τη μαύρη τρύπα που έχει για ψυχή και να πηγαίνει χαράμι τέτοια τεχνική και ευχέρεια....σπάει κι ένα μικροαγγειάκι απ τον εγκέφαλό μου. Όπως και κάθε φορά που έρχομαι μούρη με μούρη με την ανθρώπινη βλακεία.
  Εκεί που παίζει την πανδιάσημη ραψωδία του λοιπόν, μπορώ πια καθαρά να διακρίνω τη ΜΟΥΦΑ σύσπαση του προσώπου σε μια ΤΕΡΜΑ κλοουνίστικη γκριμάτσα δήθεν ψυχικού πόνου.

Αλλά κανείς (?) απ'το κοινό δεν ήξερε οτι ο Lang Lang δεν έχει ψυχή. Είναι ένα ανδροειδές.

   Το μοναδικό καλό που έχω ακούσει για τον Λανγκλανγκ είναι οτι με αυτό τον τρόπο προσηλύτισε τον απαίδευτο κόσμο που δεν ενδιαφερόταν ή ήξερε την κλασσική κι ότι ειδάλλως η κλασσική μουσική θα εξαφανιζόταν (εαν δεν έχει ήδη πάρει το δρόμο της εξαφάνισης...ΟΧΙ!! ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ!!!). Και μόνο γι αυτό θα κλείσω το κράξιμό μου στον συμπαθή κατα τ'άλλα Κινέζο σολίστα με ένα μεγάλο μπράβο.

  Θα κλείσω όμως για του λόγου το αληθές με κάποια βίντεο που αποδεικνύουν περίτρανα την επιδειξιο/μεγαλομανία του αλλά και την άγνοιά του για το που βαδίζει σαν καλλιτέχνης.



το παιδάκι που ξέφυγε απο το θεωρείο και παίζει με το γκέιμ μπόι του.


το παιδάκι που έμαθε ένα καινούριο κόλπο και το επιδεικνύει στους φίλους του με ύφος εξερευνητή (εγώ τ'ανακάλυψα!). Τα γελάκια της γκομενίτσας στο τέλος μας δείχνουν οτι α) ακόμα κι εδώ, όλα για το σεξ γίνονται -για να εντυπωσιάσει το έτσιρο φύλο με αυτές τις βλακείες μιας κι ο Θεός δεν τον προίκισε με οτιδήποτε άλλο και
β) οτι τελικά μέχρι κι ο Lang Lang γαμάει, όχι σαν εμένα, που για να κάνω σεξ πρέπει να κάνω τάμα και να διαθέσω 4 ώρες απο τη βιοπάλη και 10 ευρώ απ'το υστέρημά μου (καταραμένα ανδρικα μπρουρδέλα!)





 Πάμε παρακάτω. Να φουντώνει το μένος! Κρατηθείτε! Sumi Jo!


Oυπς, συγνώμη. Μπερδεύτηκα. Αυτήν εννοούσα....




   Φωνή σπουργιτακίου, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΕΙΔΗ ΘΗΛΑΙΑ, που αρμόζει σε τι?? Πείτε το!!! ...Σε ρόλους καθαρά τεχνικούς (αν υπάρχουν). Κι αν δεν υπάρχουν, τους κάνουμε εμείς!
  Έχει το θρρρράσος να μην αρκείται σε καμια κούκλα απο τα "Παραμύθια του Χοφμαν" ή στο Λάκμε πως διάλο λέγεται. ΌΟΟΟΟχι!!! Λέει και ρόλους που ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ και ΔΕΝ είναι ΑΜΙΓΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ!  Βασίλισσα της Νύχτας (η ερμηνεία της μόνο με ερμηνεία πεκινουά με περίοδο μπορεί να παρομοιαστεί), Λα Τραβιάτα (Ιταλικό δράμα!! Αυτο πρέπει να το δείτε!):

   Ναι, Σούμι, υπάρχει κι άλλος τρόπος για να πεις την Λα Τραβιάτα χωρίς να φανεί το μαύρο έρεβος που έχεις κι εσύ για ψυχή και σ'εμποδίζει να βάλεις λίγο συναίσθημα σ'ότι τραγουδας! ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Η πιο αδύναμη εκτέλεση στα 6 μέτρα με ντουφεκοπρίονο της αοιδούς εκ της Καμπότζης.  Βγάζει κορώνα υποτιθέμενης δύναμης, πείσματος, υπερηφάνιας και εσωτερικής πάλης και είναι σαν ασθενικό κουνουπάκι, απ'τα πρώτα που ψοφάνε.


Έτσι μου ρχεται να της κάνω ένα ΖΙΠ! Και να τη λιώσω με παλαμάκια.
Να μπω στον κόπο να σχολιάσω...? Να συγκρίνω...???
Gamati profora!






  Μυρίζω την αμασχάλη μου για να εμφυσήσω στον εαυτό μου κι άλλο γνήσιο, Ασιατικό μένος και προχωράω:
Χιουν-Τζουν Λιμ. Α μπα??? Πως και δεν τη λένε κι αυτή ΤΣΑΝΓΚ?? 
  Να αφήσω το βίντεο να μιλήσει απο μόνο του? Δε θα σας κουράσει. 1' ΚΡΑΤΆΕΙ!!!!


Δηθενιά του ελέους. Κάτι τέτοιες στο slutload (/redtube/youporn) τις χρησιμοποιούν για τους επίπονους ρόλους που δεν παίρει καμία άλλη.





    To κακό με τους Ασιάτες έιναι οτι είναι τόσοι πολλοί που μόνο ο 1ος που βγαίνει σε κάτι γίνεται γνωστός. Τους υπόλοοιπους τους τρώει η μαρμάγκα. Το παραπάνω βίντεον υπάρχει και απο άλλη μια πιανίστρια, τη Υuja Wang, η οποία όταν είδε οτι τη μια θέση που είχε προκυρηχθεί στα μυαλά της Ευρωπαϊκής Αγοράς για "το γρηγορότερο πιάνο στον κόσμο" της την πήρε άλλη, πήγε στην προκύρηξη του slutload που είχε φτύσει η νικήτρια και έγινε πρίμα λεσβία.



  Φυσικά δεν ξέχασα την μαστόρισα του είδους. 

Αντιεμετικά και πάμε!



  Όλως τυχαίως και συμπτωματικώς, η μόδα της Βανεσσομάε πέρασε, σε αντίθεση με το κλασσικό ρεπερτόριο που διατεινόταν οτι ήταν το είδος της. Τώρα βρίσκεται σε κάποιον ορυζώνα, θυσιάζοντας κάθε μέρα κι απο μια κωμόπολη σκλάβων Ασιατών για να μην την πιάσουν οι κατάρες των μουσικόφιλων για το ασκί του Αιόλου που πρώτη άνοιξε, δείχνοντας το δρόμο σε εκατομμύρια ομοκιτρινους της.

...
..............
............................
...............................................
........................................................είπα να το αφησω να περάσει έτσι αλλά δεν άντεξα.

  ...Είσοδος με ροζ καπαρντίνα??
  Που την πεταει λυσσάρικα απο πάνω της για να μείνει με μωβ σουτιέν?

ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΠΟΡΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ??

10 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=hvcMSGbKGo4

    λατρεψε το το μουλικο......σκατομηχανακι του κερατα....χαιρονται και οι απο πισω της...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vlepw to skatopsyxo soy blog na apokta thaymastes mikre beethoven o theos na se kanei!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασε το βαγγο ρε να εκφραζεται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για το σκατόψυχο ποστ σου.Πιο σιχαμένο δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει!

    Νταξ,παραδέχομαι ότι έχουν μια μανία με την μαζική παραγωγή οι εκ της ανατολής λαοί και σε μερικά πράγματα δεν έχουν μέτρο-δεν ξέρουν που να πουν:"δεν με παίρνει,ας σταματήσω κάπου εδώ".Αλλά ρε συ,δεν είναι σκατόψυχοι.Είναι καλοί άνθρωποι!Σιχαίνομαι όταν βλέπω γιαπωνοκινέζους να παίζουν κλασσική μουσική έχοντας για έμβλημά τους το citius-altius-fortius,αλλά βρε παιδί μου τόοοσο μίσος τους έχεις;Από τι είναι φτιαγμένη η καρδιά σου λοιπόν;;;;;;Σκύλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα αντιπαρέλθω το τρομερό επιχείρημά σου "Είναι καλοί άνθρωποι!",το οποίο με καθιστά σκύλα κιόλας, με 2 επιλογές:

    1. Το εξίσου-πίπα-επιχείρημα, "Έχεις δει ποτέ κανέναν Ευρωπαίο να κάνει πανΑσιατική καριέρα σαν σολίστας του σαμισέν? Ή σαν τραγουδιστής κινέζικων κραυγών γάτας σε οίστρο?"
    Ναι?? Ναι, δεν σας ακούω??? Τι??? Μήπως....ΟΧΙ?????

    2. Το επιχείρημα του ανθρώπου που η μουσική σημαίνει στη ζωή του κάτιβαθύτερο απο το ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΙΑΣΗΜΟΣ, ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΤΩΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ.
    Συναίσθημα που χαρακτηρίζει κατα κόρον τους Ασιάτες που προσπαθούν να γίνουν διάσημοι, γιατί πάντα θα υπάρχει ένας ίδιος πιο κάτω.
    Όσο καλοί κι αν είναι τεχνικά λοιπόν, ή ρομποτάκια, όταν είσαι σολιστ κάνεις κατάθεση ψυχής.
    Αυτοί που είναι σκατόψυχοι, φάινεται τι δίνουν και τι είναι.

    Ίσως κι ο λόγος που δεν έγινα σολιστ και εγώ η ίδια!!!
    ....(η τεμπελιά και η χαμηλή αυτοπεποίθηση δεν πιάνονται σαν λόγοι.)

    Προσωπικά, για μένα, η έπαρση πολλών (όχι μόνο Ασιατών φυσικά) είναι εμφανέστατη, τη στιγμή που αρέσουν σε πολύ κόσμο.
    Θεωρείς μίσος αυτό?? Που να με ακούσεις για την Angela Gheorghiu ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εντάξει, μια χαρά τα πες... ίσως λίγο πιο φανατισμένα από ότι σήκωναν οι προηγούμενοι.
    Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να σε πουν σκατόψυχη... (αποσιωπητικά)
    είναι το μπλογκ σου κ είναι το θέμα σου
    έτσι γουστάρεις να το παρουσιάσεις
    δηλαδή αν έγραφες για πού&*& μπλε θα ήσουν τέλεια?

    Δεν έχω κάτι ρατσιστικό με κανέναν μέχρι στιγμής, αλλά για το κινέζικο τραγούδι θα συμφωνήσω. Είναι λίγο έξω από τα νερά μας. Άντε να ακούσω ένα, 2 μετά χ
    και να τα ακούσω αν κάπου είμαι κ δεν μπορώ να κάνω αλλιώς όχι να τα βάλω μόνη μου....

    ακούω διάφορα, ελληνικά, ξένα, μοντέρνα, jazz, ethnic, bossa όχι φανατικά. Ανάλογα με την διάθεση κ την στιγμή. Αλλά θέλω να έχω άποψη για κάτι πριν μιλήσω. Δεν θα μπορούσα να πω οτι δεν μ αρέσει η Βανέσσα Μει αν νόμιζα ότι είναι σεφ.

    Εμένα μου άρεσε το στυλ σου. Γούστο κ καπέλο μου
    bye που λεει κ ο γιος μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ααα και σίγουρα θα υπάρχουν κ ταλέντα Ασιάτες. Απλά εγώ δεν μπορώ να τους "απολαύσω"
    δεν λέω ότι στην ΕΛλάδα όλοι είναι ένας κ ένας
    έχουμε και αρκετά κάτω του μηδενός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς την My little Prince ♕ Nikolas
    Ο συγκεκριμένος με είπε για πλάκα σκατόψυχη αλλά γενικότερα παρατηρώ έκπληξη όταν κράζω κάτι, ακόμα κι αν έχω του κόσμου τα επιχειρήματα. Τι κακιά, τι αγενή...Αλλά δεν ιδρώνει τ'αυτί μου. Γιατί συνήθως έιναι απο στόματα ξενερωτων που δεν έχουν γνώμη για το θέμα.
    Ξέρεις, στο διάλογο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με 2 ταχύτητες: ή θα συμφωνούν ή θα αδιαφορούν. Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ όμως είναι που έχει όλη την πλάκα! ΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο μα πόσο θα συμφωνήσω, νά'ξερες!
    Γενικά, κάτι Ασιάτισσες μουσικούς του πρωκτού όπως η Βανεσομάε, στην παρέα τις αποκαλούμε "Η Τσου Λι με το βιολί" (εν προκειμένω), "με το πιάνο" (η από πάνω της), "η Τσου Λι στη Λυρική" η κουνούπω. Η οποία όντως με έκανε να ψάχνω Μπαϊγκόν να την ψεκάσω ή ακόμα καλύτερα, ταμπλέτα, να της την πετάξω με σφεντόνα όπως βγάζει την κορώνα. (Τώρα που το σκέφτομαι το Μπαϊγκόν κάνει ρίμα με τη Σαϊγκόν. Άσχετο.)
    Για τον ΓκλαΓκλανγκ δεν έχω λόγια, μόνο φάσκελα.
    Ούτε κακιά, ούτε αγενής, ούτε σκατόψυχη, μια χαρά ψαγμένη είσαι και για τη Γκεόργκιου θέλω να δω ανάρτηση, να αναγαλλιάσει η ψυχή μου, γιατί ΕΔΩ μου κάθεται, η σιχαμένη.
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιδού η απόδειξει ότι ζηλεύεις ή δεν ξέρεις αρκετά γι αυτή : http://www.youtube.com/watch?v=Mhea2sh4C5c :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έριξαν δυο πενιές οι